Băsescu a votat

8Comentarii
Băsescu a votat
BUCUREŞTI – Traian Băsescu, preşedintele suspendat al României, a votat în această dimineaţă la Liceul A.D.Xenopol din Capitală. Acesta s-a prezentat la urne împreună cu familia şi a declarat că va aştepta rezultatele votului acasă.

Şi alţi lideri politici şi-au exprimat deja opţiunea de vot. Ei şi-au făcut apariţia la secţiile de votare încă de la primele minute de la deschiderea urnelor de vot.

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, a votat la prima oră la Liceul “Dimitrie Cantemir” din Capitală. Acesta a declarat că a votat pentru “o României modernă şi curată”.

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a fost cel mai matinal politician din judeţul Mureş care a votat, la referendum, el exprimându-şi opţiunea la ora 8.30 la secţia de votare din comuna Sâncraiu de Mureş, unde are domiciliul, transmite NewsIn.

 

La ieşirea de la urne, liderul UDMR a declarat că se aşteaptă să voteze majoritatea populaţiei pentru ce a votat chiar el, respectiv “democraţie, stabilitate, pluralism politic şi relaţii cât mai bune interetnice”.

 

• Traian Basescu – ora 9.30 la Liceul Xenopol, din str. Traian 165
• Nicolae Vacaroiu – Scoala Generala nr. 17, str. Petofi Sandor, sector 1, ora 9,30
• Mircea Geoana – Liceul Jean Monnet (str. Jean Monnet nr. 2, sector 1) – ora 9,00
• Calin Popescu-Tariceanu – Bucuresti, Colegiul National Cantemir Voda, (str.Viitorului nr. 60, sector 2) – ora 11,00
• Adrian Videanu – Grupul Scolar Timpuri Noi (calea Dudesti 127) – ora 9,00
• Corneliu Vadim Tudor – Scoala nr. 150 (Cotroceni) – ora 12,00
• Dan Voiculescu – Liceul National de Informatica Tudor Vianu (str. Arhitect Ion Mincu, nr 10, sector 1) – ora 11,00
• Theodor Stolojan – Liceul Dimitrie Cantemir – ora 9,008Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor