Băsescu, făcut beţivan de un ales local

4Comentarii
Băsescu, făcut beţivan de un ales local
Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Constantin Gherghe, va propune, miercuri, spre validare, hotararea prin care Traian Basescu sa fie numit cetatean de onoare al municipiului.

Numai că ideea edilului i-a indignat pe unii consilieri din Opoziţie, care nu cred că şeful statului merită această distincţie.

“Am luat această ho­tărâre pentru că preşe­dintele României, Tra­ian Băsescu, este unul dintre cei mai mari şi importanţi politicieni ai acestei ţări”, a spus Constantin Gherghe.

Preşedintele,contestat de Opoziţie

Există totuşi voci care nu sunt de acord cu dorinţa e­di­lului. “Nu mi se pare normal ca pre­şe­din­tele Traian Băsescu să primească titlul de ce­tăţean de onoare doar pentru că el şi primarul au fost colegi de partid. Sunt oameni politici care s-au im­plicat cu adevărat în politica din Mehedinţi şi Severin şi care nu sunt băgaţi în seamă. Este o dezo­noa­re pentru noi ca un be­ţi­van şi un om care vorbeşte urât cu ziariştii să fie cetăţean de onoa­re. La şedinţa de mâine, eu şi colegii mei din PSD, dar şi cei din PNL, ne vom opune”, a de­clarat Marius Scre­ciu, consi­lier local PSD.

 

Libertatea online4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor