Băsescu, în furcile caudine

22Comentarii
ORADEA – Şi bihorenii sunt chemaţi sâmbătă la urne pentru a se pronunţa asupra demiterii preşedintelui suspendat de către Parlament, Traian Băsescu. Cetăţenii cu drept de vot vor răspunde la următoarea întrebare: „Sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu?”.

Cei care optează pentru demiterea preşedintelui vor aplica ştampila cu inscripţia „VOTAT” în chenarul cu „DA”. Cei care sunt pentru revenirea preşedintelui la Palatul Cotroceni vor vota „NU”.

În Bihor au fost înfiinţate 626 de secţii de votare – 138 în Oradea. La vot, cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte cu buletinul de identitate, cartea de identitate sau cu cartea de identitate provizorie. În spitalele din Oradea şi judeţ sunt amenajate secţii de votare speciale, pentru personalul medical şi pentru internaţi.

Urnele se vor deschide la ora 8, urmând să se închidă la ora 20.

La nivel naţional au fost organizate 17.294 secţii de vot. Au fost imprimate 20.271.310 buletine de vot (calculate raportat la numărul populaţiei cu drept de vot plus 10%) şi realizate 20.047.597 de timbre autocolante.

Pentru Bihor au fost aduse de la Ministerul Internelor şi Reformei Administrative câte 553.200 de buletine de vot şi timbre autocolante. 87.265 ştampile de vot în toată ţara pentru procesul electoral.

3.130 dintre acestea vor fi folosite în Bihor. Buletinele de vot ce urmează a fi utilizate la referendumul naţional de mâine au fost realizate la tipografia „Monitorul Oficial” R.A.

Cristian Horgos22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor