Batai în 70 de scoli!

Batai în 70 de scoli!
În 70 de unitati de învatamânt s-au înregistrat încaierari între elevi, o mare parte din scandaluri fiind întrerupte doar cu ajutorul jandarmilor.

Conform raportului înaintat de Inspectoratul Scolar Aradean, din cele 172 de unitati de învatamânt cu personalitate juridica din judetul nostru, doar în 102 dintre scoli nu s-au semnalat situatii conflictuale între elevi.

„Majoritatea situatiilor conflictuale semnalate la celelalte 70 unitati scolare s-au rezolvat prin colaborarea cu familiile elevilor, însa au fost cazuri în care s-a apelat la Jandarmerie si Politie”, se mentioneaza în raport. Scolile nu sunt straine nici de persoane cu comportament deviant. Patrulele de politie din preajma scolilor au avertizat, în ultima perioada, 148 persoane, 2 grupuri au fost îndepartate din preajma scolilor iar 7 persoane au fost depistate cu conduita devianta.

Ca activitati de constatare si sanctionare, au fost identificate 7 infractiuni savârsite de elevi, au fost depistati 13 elevi infractori si 2 elevi victimizati, fiind sanctionate contraventional 3 persoane (dintre care 2 elevi), valoarea sanctiunilor fiind de 200 lei RON. Inspectoratul de Jandarmi, de asemenea, a aplicat 5 sanctiuni contraventionale în valoare de 850 RON. 26 persoane au fost avertizate de jandarmi, 16 persoane au fost îndepartate din jurul unitatilor de învatamânt, iar 8 persoane au fost depistate cu conduita devianta.

Simona Mazare0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !