Batai in avion intre rapidisti

Batai in avion intre rapidisti
Un cameraman de la TVR 1 a fost batut in Aeroportul Otopeni de fanii rapidisti, la sosirea de la Donetk. Totul a pornit insa din avion, unde fanii au calatorit cu echipa si au avut altercatii in care au fost implicati si jucatorii.

Cameramanul TVR 1 a fost lovit de mai multe ori in fata si in urma violentelor a necesitat spitalizare. Fanii Rapidului s-au incaierat si cu jandarmii. Jurnalistul este internat cu traumatism cranio-cerebral.

Batai in avion

Altercatii au fost si in avion. Marius Maldarasanu a declarat la TV Sport ca “suporterii s-au batut in avion si a fost nevoie de interventia jucatorilor pentru a-i opri. Razvan Lucescu a avut si el probleme. Ma intreb ce se intampla daca pierdeam”.

Bataia a pornit de la Cristi Iancu, din stafful lui Dinamo. Acesta nu a mai suportat in avion scandarile rapidistilor contra clubului favorit si a aratat pe degete cifra 5 cu care “cainii” au batut Rapidul.

La acest gest, fanii Rapidului au sarit la bataie prin Daniel Marcu, liderul Ligii Suporterilor Rapidisti. El a fost urmat de ceilalti suporteri.

Cristi Iancu, de la Dinamo, a spus ca “s-a scandat in avion contra lui Steaua si Dinamo. Mie mi s-a parut ca se fac cu ostentatie scandari contra lui Dinamo. Eram si cu copilul, iar aici poate am gresit aratand mana cu cinci degete ridicate. A fost un raspuns ironic la niste scandari ironice. Cativa au luat foc, dar nu s-a intamplat nimic, pentru ca sunt oamenii pe care ii respect si ma respecta. Ne-am asezat la locurile noastre si atat”.