Bătaie ca-n filme cu fraţii Stoica şi Raul Cătinaş

Reactualizat la:
Bătaie ca-n filme cu fraţii Stoica şi Raul Cătinaş

Andrei Stoica, Raul Cătinaş şi Bogdan Stoica vor lupta în cele mai importante confruntări ale Galei Superkombat de la Constanța.

Cel de-al patrulea Superkombat World Grand Prix al anului, va avea loc la Teatrul de Vară Soveja din Constanţa pe 1 august şi va programa un total de 13 confruntări, dintre care una pentru titlul mondial, în tribune urmând să se afle actriţa Kristanna Loken şi legendarul Remy Bonjasky.

Evenimentul de la Constanţa este primul organizat de Eduard Irimia în ultimii 3 ani în aer liber, după ce în 2012, la Craiova, peste 15.000 de spectatori au fost prezenţi pe stadionul Ion Oblemenco. Gala de la malul mării va fi ultima şansă de calificare pentru români la semifinala Superkombat de la Milano, din toamnă, unde fraţii Stoica şi Cătălin Moroşanu şi-au asigurat deja prezenţa.

Meciul cap de afiş al galei va fi cel dintre Andrei Stoica şi olandezul Fred Sikking pentru titlul mondial Superkombat la categoria super cruiser, în timp ce co-main-event va fi confruntarea dintre Raul Cătinaş, revenit după o pauză de un an şi jumătate, şi rusul Viktor „King Kong” Bogutzki.

Gala, organizată în parteneriat cu Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean, va promova staţiunea Mamaia la nivel internaţional printr-un spot de 30 de secunde, difuzat la începutul transmisiunii directe în 93 de ţări.

Pot să anunţ în premieră că peste 100 de turişti din Turcia, Olanda, Bulgaria şi Suedia au achiziţionat deja pachete speciale pentru a veni la gala de la Constanţa”, a declarat Eduard Irimia, care a precizat că se va continua campania Fight for Life, împreună cu fundaţia având acelaşi nume, iar de data aceasta va fi ajutată o clinică de recuperare pentru copii din oraşul Constanţa.

Printre cei care vor lupta în gala de la malul mării se va număra şi turcul Atakan Arslan, cotat ca fiind numărul 14 în topul mondial la categoria super mijlocie. Acesta, care îl va avea ca adversar pe constănţeanul Alex Filip, este şi model-profesionist, iar în ultimul an a defilat la Fashion Week Dubai şi a cochetat inclusiv cu actoria, jucând în Taken 2.

Şi luptătorii români vor deveni actori. Sosirea Kristannei Lokan, actriţa din Terminator 3, se pliază perfect fiindcă în această vară vom începe un proiect cinematografic unde, printre actori, se vor număra şi câţiva dintre sportivii Superkombat”, a precizat Irimia.

Biletele pentru gala Superkombat de la Constanţa costă 50 de lei şi vor fi puse în vânzare începând de joi, putând fi achiziţionate din reţeaua eventim.ro, magazinele Vodafone, Germanos şi Orange, dar şi de la Sala Sporturilor.

În România, gala poate fi urmărită în direct pe Sport.ro de la ora 20:00.

Programul galei Superkombat World Grand Prix IV Constanţa:

New Heroes

1. Super Fight – Categoria uşoară (-63,5 kg)

Wilmer Cruz (Angola) vs Iuliu Man (România)

2. Super Fight – Categoria uşoară (-65 kg)

Jessica Puglisi (Italia) vs Cristiana Stancu (România)

3. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Andrei Ostrovanu (România) vs Cristian Milea (România)

4. Super Fight – Categoria welter (-67 kg)

Sousa Razel (Angola) vs Adrian Maxim (România)

5. Super Fight – Categoria uşoară (-63,5 kg)

Cristian Spetcu (România) vs TBA (Adversarul urmează să fie anunţat)

6. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Eduard Chelariu (România) vs Mădălin Crăciunică (România)

7. Super Fight – Categoria semigrea (-86 kg)

Dumitru Ţopai (Romania) vs Alexandru Negrea (România)

World Grand Prix Series:

1. Super Fight – Categoria Cruiser (-92 kg)

Gokhan Gedik (Turcia) vs Robert Dorin (România)

2. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)

Aristote Quitusisa (Angola) vs Alexandru Nedelcu (România)

3. Super Fight – Categoria Super Mijlocie (-77 kg)

Atakan Arslan (Turcia) vs Alex Filip (România)

4. Super Fight – Categoria cruiser (-92 kg)

Fabio Kwasi (Surinam) vs Bogdan Stoica (România)

5. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)

Viktor Bogutzki (Rusia) vs Raul Cătinaş (România)

6. Titlul mondial – Categoria Super Cruiser (-95 kg)

Fred Sikking (Olanda) vs Andrei Stoica (România).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !