Bătălie pentru întreţinerea drumurilor

11Comentarii
Bătălie pentru întreţinerea drumurilor
ARAD – Concurenţă între firme pentru contractul de pregătire a drumurilor judeţene pentru iarnă.

Luptă aprigă între societăţile de construcţii pentru contractul pus la bătaie de Consiliul Judeţean Arad pentru întreţinerea drumurilor din mai multe zone ale judeţului.

La licitaţia organizată de administraţia judeţeană pentru execuţia lucrărilor de aplicare a tratamentelor bituminoase pe drumurile din aproape jumătate din judeţ s-au depus nu mai puţin de cinci oferte! Concurenţa mare a dus şi la reducerea preţului pe care CJA îl plăteşte pentru întreţinerea respectivelor drumuri. Valoarea totală finală la care a fost semnat contractul este de 2.976.479 lei, sumă redusă de la valoarea estimată iniţial de 3.361.078 lei. Contractul a fost câştigat de firma timişoreanăAxela Construcţii SRL.

 „Contractul are ca scop execuţia lucrărilor de refacere a îmbrăcăminţii asfaltice care constă în aplicarea de tratamente bitumonoase executate cu emulsie bituminoasă cu rupere rapidă ERmCR şi agregate naturale de balastieră concasate”, se precizează în caietului de sarcini. Mai exact, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Consiliului Judeţean, „sunt lucrări de întreţinere şi de protejare a asfaltului pentru perioada de iarnă. Se stropeşte cu emulsie bituminoasă, după care se pune criblură, pentru închiderea fisurilor din asfalt”.

Lucrările au început

Conform informaţiilor de la CJA, până acum s-au efectuat lucrări la Sânleani, în zona Mănăstirii Bodrog, respectiv, ieri s-a lucrat în zona Şicula – Gurba. Lucrările vor continua.

JA – S.B.11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor