Bătălie strânsă la Judeţean

3Comentarii
Bătălie strânsă la Judeţean
ORADEA – În urma susţinerii proiectului de management, cei doi concurenţi de la Spitalul Judeţean sunt la egalitate. Concurs [.doc – 51KB]

Surprize, surprize! Ec. Emil Popovici -Muţ, candidatul care a primit cea mai mare notă din zona de nord-vest a ţării în urma susţinerii testului grilă de vineri, marţi a luat la a doua probă cea mai mică notă din Bihor.

În urma susţinerii proiectului de management, acesta a primit din partea comisiei doar nota 7,10 pe când contracandidatul său la funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean Oradea, ec. Marcel Maghiar, a luat nota 9, exact cât a primit contracandidatul său la testul grilă. Astfel, cei doi se află la egalitatea înainte de desfăşurarea ultimei probe din concurs. Aceasta va consta într-un interviu de selecţie care va avea loc mâine după-masă. 

 

 

 

„Niciodată nu spune niciodată”

„Examenul constă în trei probe. Nu consider că era relevant după prima probă cine va câştiga. Consider că am avut succes cu proiectul meu deoarece acesta viza obţinerea autorizaţiei sanitare de funcţionare a Spitalului Clinic Judeţean Oradea.

Degeaba avem zeci de medici specialişti foarte buni dacă mâine vine ASP-ul şi ne închide spitalul pentru neasigurarea circuitelor”, ne-a declarat ec. Marcel Maghiar. De cealaltă parte a baricadei, ec. Emil Popovici-Muţ susţine că a fost puţin surprins de nota obţinută. „Proiectul meu s-a axat pe analiza economico-financiară a spitalului. Nu ştiu ce nu i-a convenit comisiei. Într-un examen pot apărea tot timpul surprize. Totul se va decide la ultima probă”, conchide ec. Popovici.

 

 

 

Medicii în frunte

Succesul cel mai mare în ceea ce priveşte prezentarea proiectului de management l-a avut dr. Gheoghe Carp, de la Spitalul de Copii „Dr. Curteanu Gavril” din Oradea, care a obţinut nota 9.50.

Dr. Carp a fost urmat de dr. Liana Antal de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Oradea şi dr. Sonia Drăghici de la Spitalul de Boli Infecţioase Oradea cu nota 9. Dr. Gheorghe Oros de la Spitalul de Neurologie şi Psihiatrie Oradea a obţinut nota 8,50. Cât priveşte Spitalul de Pneomoftiziologie Oradea, ec. Dacian Foncea a obţinut nota 8 iar contracandidata lui, dr. Marilena Crişan aceiaşi notă. Lupta între candidaţii de la Spitalul de Recuperări Medicale din Baile Felixeste la fel de strânsă. Jr. Laszlo Ritli a obţinut dintre cei trei candidaţi cea mai mare notă, 9, conducând deocamdată în clasament.

Astăzi, de la ora 14:00, candidaţii se vor prezenta la interviul de preselecţie. Media finală pe care fiecare concurent trebuie să o obţină pentru a fi numit în funcţia de manager este opt.

Viorica Borz

 

 

Taguri: ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor