Bate vântul la Înfrăţirea Oradea

1Comentariu
Bate vântul la Înfrăţirea Oradea
ORADEA – De opt luni aşteaptă un pensionar o adeverinţă şi nici un semn. Petru Lupău, fost pompier la Înfrăţirea Oradea, în prezent pensionar, a solicitat în luna noiembrie anul trecut o adeverinţă din care să reiasă sporurile de noapte pentru perioada lucrată la Înfrăţirea.

Sporurile îi sunt necesare pentru pensie. „Mă poartă de la Ana la Caiafa. Nici nu mai ştiu la cine să apelez. Directorul este mai mult plecat şi nu am cu cine să vorbesc pentru adeverinţă. De la poartă mi se spune că adeverinţa nu este gata să mai aştept”, se plânge omul.

Am sunat şi noi la Înfrăţirea. Ni s-a răspuns că directorul, momentan, lipseşte. Nu se ştie până când. Lipseau şi cei care se ocupau cu eliberarea adeverinţelor. Sau cel puţin nu răspundeau la telefon. Portarul a precizat că listele cu cei ale căror adeverinţe sunt gata se găsesc la Poartă, în ordine alfabetică, într-un dosar.

Petru Lupău nu se afla pe listele cu adeverinţe de la poartă. „Au mult de lucru cei care se ocupă cu dosarele. La Înfrăţirea Oradea au fost într-o vreme peste 5.000 de angajaţi şi trebuie căutată fiecare persoană pe statele de plată”, a spus portarul. A fost cândva o mare intreprindere de talie europeană. Acum a ajuns să aibă un număr infim de angajaţi, sub 50 de persoane.

Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor