“Bateţi-l pe Bar!”

1Comentariu
“Bateţi-l pe Bar!”
ORADEA – Fostul preşedinte al PSD Bihor Mihai bar iese din silenzio stampa pe care şi-a impus-o.

Declaraţia lui Claudiu Pop, parlamentarul bihorean desemnat de conducerea centrală să gestioneze relaţiile cu presa şi posibil contracandidat a lui Bar la şefia partidului, care a susţinut că „nu va fi nici o conferinţă judeţeană”, ba mai mult şi-a invitat colegii de partid să rămână sâmbătă acasă, l-a dezlănţuit pe Mihai Bar.

Vrea luptă dreaptă


Fostul preşedinte al PSD Bihor consideră că dacă el s-ar opune alegerilor şi ar vrea să conducă în baza unei numiri , „aş fi făcut zob de presă”. „Aceşti oameni nu au nicio audienţă în partid. Ceea ce vor ei să facă, să oprească alegerile, nu s-a întîmplat nici pe vremea comuniştilor. Ei nu pot face faţă unei conferinţe judeţene. E pur şi simplu ciudat ce se întâmplă şi ce interese sunt să nu se dea legitimitate, prin alegeri, unei echipe. Invitaţia mea pentru aceştia este: „Bateţi-l pe Bar!”. Dacă voi fi învins în alegeri, îmi ridic pălăria şi-i felicit. Va fi Conferinţă judeţeană, sîmbătă, în sala mică a Casei de Cultură a sindicatelor. Şi repet, nu voi avea nici o problemă dacă va fi declarată câştigătoare o altă echipă. Dar nu pot conduce unii care nu au făcut nimic în partidul acesta, care nu au nicio treabă cu partidul şi nu au fost o zi în campania electorală. Eu am obţinut cele mai multe voturi în această campanie. Cu vrea 2.500 de voturi mai mult decît Consiliul Judeţean şi cu vreo 3-4000 mai multe voturi decât Consiliul Local. Şi, în aceste condiţii, vor alţii să conducă?”, se întreabă retoric Mihai Bar. Fostul preşedinte al PSD Bihor susţine că alegeri sunt „absolut statutare” şi nu trebuie să fie validate de Bucureşţi. Mihai Bar invocă în sprijinul afirmaţiei sale o decizie a Biroului Permanent, respectiv Hotărîrea nr25 din 2 iulie, care prevede că în organizaţiile care nu au obţinut 20% din voturile electoratului se vor organiza alegeri în 30 de zile. Termen care a expirat pe 2 august.

 

Mihai Bar susţine că deţine semnături din partea a 80% dintre liderii formaţiunii. „Noi nu am mers la limita regulamentului care prevede că sunt necesare doar 30% dintre semnături în favoarea organizării Conferinţei judeţene. Doar 25 de membri ai Consiliului judeţean din 139 nu au semnat: 5-6 din judeţ şi cei de la municipiu”, a adăugat Mihai Bar.
Veronica Bursasiu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor