BattleLab Robotica – concurs studențesc internațional de Sumo Robotic

BattleLab Robotica – concurs studențesc internațional de Sumo Robotic
Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice și BEST Cluj-Napoca și-au unit forțele și în acest an pentru a realiza un eveniment unic în Cluj-Napoca, eveniment ce se află la a șaptea ediție.

Sâmbătă, 6 mai, în incinta Universităţii Tehnice, strada Bariţiu nr. 26, amfiteatrul P03, începând cu ora 10:00, va avea loc concursul BattleLab Robotica .

Competiția presupune implementarea unor roboţi autonomi de sumo, capabili să identifice şi să elimine de pe suprafaţa de joc robotul advers în competiţii de tip “1 la 1”. Concursul se adresează tuturor studenților din universitățile cu profil tehnic din România și din lume, indiferent de specializarea sau anul de studiu din care fac parte.

În cadrul acestei ediții s-au afișat la linia de start 35 de echipe formate din maxim 4 studenţi care au muncit luni în șir, investind atât timp, cât și bani, pentru construirea celor mai puternici roboți. Competiţia respectă regulile internaţionale de sumo robotic în ceea ce priveşte dimensiunile suprafeţei de joc, regulile de desfăşurare şi angajament.

Mai multe informații despre eveniment și competiție pot fi găsite direct pe site la adresa www.battlelab.ro și pe Facebook, la adresa https://www.facebook.com/BattleLabRobotica/.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !