Bază de tratament modernă

1Comentariu
Bază de tratament modernă
Baile Felix – După ample lucrări de renovare, modernizare şi extindere, ieri a fost inaugurată baza de tratament a Hotelului Internaţional din Baile Felix. Baza de tratament de patru stele, considerată cea mai mare şi mai modernă din ţară, este doar începutul unei investiţii de circa 10 milioane de euro, care va fi complet finalizată la mijlocul lunii mai.

„Această bază de tratament, în fapt un adevărat complex de instalaţii şi facilităţi specifice, are un rol esenţial în mixtul de servicii oferit de Hotel Internaţional”, apreciază Florian Serac, directorul general al SC Turism Felix. Cea care s-a ocupat de dezvoltarea proiectului de la A la Z a fost compania ICEMED.
„Am vrut să punem în valoare şi să exploatăm apele termale de care beneficiază această zonă. Am introdus instalaţiile pentru nămol – o tradiţie care s-a pierdut în ultimii 15 ani”, a declarat Şerban Papadopol, directorul general ICEMED. „Condiţiile de servicii şi securitate de patru stele ale bazei de tratament o vor introduce în cel mai scurt timp în circuitul internaţional”, consideră Papadopol.
De altfel, baza de tratament nu duce nici acum lipsă de pacienţi. Un prim grup de 150 de germani, finlandezi şi austrieci au sosit la Internaţional la începutul lunii aprilie.

Baza de tratament
Mircea Tărău, directorul bazei de tratament, spune că apele geotermale de la Baile Felixsunt cele mai echilibrate din punct de vedere chimic. Instalaţiile şi procedurile de tratament efectuate la Internaţional cuprind: balneoterapie, hidroterapie, electroterapie, inhalaţii, masaj, terapie laser, kinetoterapie, mecanoterapie, băi de lumină şi termoterapie.
La final, dotările pentru tratament şi relaxare de la Hotel Internaţional vor cuprinde două bazine interioare şi trei piscine exterioare cu 1.200 mp luciu de apă, instalaţii pentru masaj subacvatic, jocuri şi căderi de apă, jacuzzi, duşuri speciale cu cromoterapie şi aromoterapie, saună, solar, sală de fitness etc.

Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor