Bazine lansate la apă

Bazine lansate la apă
Constructorii pot depune ofertele pentru bazinele didactice din Nucet şi Săcueni.

S-au făcut paşi pentru ca bazinele de înot didactice să prindă viaţă. Documentația pentru proiectele de execuție a bazinelor din orașele Nucet și Săcueni a fost încărcată pe platforma SICAP. Astfel, companiile pot depune oferte pentru proiectul din Nucet până pe 22 octombrie, iar pentru Săcueni până pe 26 octombrie 2018.

„Constructorii au la dispoziție 21 de zile pentru a depune ofertele. Până la această dată, mai multe societăți comerciale din județul Bihor au solicitat clarificări de ordin tehnic”, a precizat Vitályos Barna, directorul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor. De la data semnării contractului, constructorul va avea la dispoziţie 12 luni pentru a finaliza execuția bazinelor didactice.

La Nucet va fi un bazin semi-olimpic cu toate facilitățile aferente, iar la Săcueni, pe lângă bazinul didactic standard va fi și un al doilea, pentru copii. La Nucet, 320 de copii ar urma să beneficieze de piscina didactică, iar la Săcueni 2300 de elevi.

„Consiliul Județean Bihor pune la dispoziție fondurile necesare proiectului prin Agenția de Dezvoltare Durabilă. Primăriile au asigurat terenurile unde urmează să fie construite piscinele didactice, accesul, utilitățile, racorduri și parcarea. Varianta standard include un bazin de dimensiuni 25×12.5×1.6m care va funcționa în regim didactic până la ora 14. Costurile pentru varianta standard se ridică la 3.4 milioane lei+TVA, iar pentru cea care include două bazine, 4.3 milioane lei+TVA”, a spus președintele Pásztor Sándor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !