Bazinul, pe ultima turnantă

Bazinul, pe ultima turnantă
REŞIŢA – Cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului 2007, din categoria investiţiilor, este inaugurarea Complexului Sportiv de Sănătate din cartierul Lunca Bârzavei, fostul Bazin Olimpic de Înot.

Şi aceasta se va întâmpla în luna martie a.c., după 13 ani de când „oameni de bine“, din sportul reşiţean, au considerat că trebuie închis, în defavoarea marii performanţe. Trecem deci peste faptul că, după renovarea din 1994, cineva a decis, culmea, ca bazinul să se închidă, să intre în conservare.

O facem însă cu mare greutate, fiindcă prin această măsură s-a compromis înotul reşiţean. A fost, altfel spus, un adevărat atentat la şcoala reşiţeană de nataţie. Important este, acum, faptul că, în scurtă vreme, piscina va fi redeschisă.

Până la momentul inaugural însă, care bate la uşă, factorii responsabili trebuie să aibă în vedere latura organizatorică a întregii activităţi de nataţie, astfel încât bazinul să funcţioneze la o cât mai mare capacitate. Ne referim aici la programul activităţilor de performanţă, iniţiere şi de agrement.

„Eu cred că, în a doua jumătate a lunii martie a.c., vom face recepţia bazinului, ne-a declarat Ileana Chera, şeful Serviciului Investiţii şi Integrare Europeană, din cadrul Primăriei Reşiţa. Sincer, vreau să spun că îmi place cum se conturează investiţia.

Cu toate retuşurile care se vor mai face, consider că nu vom trece de sfârşitul lunii martie a.c. Oricum, este o lucrare de referinţă pentru Reşiţa, pentru judeţul Caraş-Severin.“

Reamintim, reabilitarea Bazinul Olimpic din Reşiţa depăşeşte un milion de euro. Şi, sperăm, ca redeschiderea lui, să reprezinte un nou început în înotul reşiţean.

Marius Moraru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !