B.B. la Liceul Lucian Blaga

4Comentarii
B.B. la Liceul Lucian Blaga
Vineri seara a venit rândul proaspetilor liceeni de la Lucian Blaga sa concureze pentru titlul de Miss si Mister Boboc, în cadrul Balului Bobocilor, desfasurat în incinta discotecii No Problem.  B.B. Lucian Blaga 09.11.2007 II B.B. Lucian Blaga 09.11.2007 III B.B. Lucian Blaga 09.11.2007 IV B.B. Lucian Blaga 09.11.2007 V B.B. Lucian Blaga 09.11.2007 VI B.B. Lucian Blaga 09.11.2007 VII B.B. Lucian Blaga 09.11.2007 VIII B.B. Lucian Blaga 09.11.2007 IX B.B. Lucian Blaga 09.11.2007 X

Dupa cum ne-a obisnuit, Lucian Blaga a fost din nou la înaltime reusind sa impresioneze publicul prezent.

Bobocii au pasit pe scena putin dupa ora 19 si s-au prezentat în fata asistentei si a juriului prin intermediul rimelor. Trecuti de primul contact cu publicul, bobocii au facut fata cu brio la urmatoarea proba, cea de dans. Singura proba care le-a produs probleme liceenilor a fost cea în care ei trebuiau sa imite 2 dansatori profesionisti. Elevii s-au revansat însa la urmatoarea proba, când fiecare pereche a prezentat un moment artistic folosindu-se de colaje muzicale.

Probele la care au fost supusi liceeni au fost intercalate de prezentari de moda, dansuri sportive, break-dance sau de Vali, care a interpretat câteva melodii hip-hop lipsite de vulgarităţi.

Si de data aceasta juriul a fost pus în dificultate, datorita prestatiilor remarcabile a tuturor bobocilor. Dupa îndelungi deliberari juriul a oferit premiile de Miss si Mister Boboc lui Copil Izabela Adelina si Mircea Ghitea.

Pe lânga premiile oferite de organizatori si sponsori, Bihor Online a premiat bobocul Mot Vlad Gabriel si boboaca Copil Izabela Adelina , ei urmând sa reprezinte Liceul Teoretic “Lucian Blaga” în finala Miss si Mister BIHON.

  • B.B. la Transilvania

    Costel Demian  • 4Comentarii

    Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

    inca 1000 caractere ramase

    versiunea HTML a comentariilor