Bebeluş decedat

Bebeluş decedat
Băcia – Cauzele morţii sugarului în vârstă de două luni din Băcia sunt necunoscute. Mama copilului crede că acesta a murit noaptea în somn din cauza răcelii, boală de care suferea de aproape o săptămână. 

Deşi circulă un zvon că nou-născutul s-ar fi înecat cu lapte, mama lui neagă vehement această variantă şi spune că acesta a murit în somn.

Copilul Robert Adrian era foarte răcit şi nu a beneficiat de un consult medical din cauză că medicul comunei era şi el bolnav. Sugarul era bolnav de aproximativ o săptămână. Trupul copilaşului a fost ridicat de poliţie în vederea efectuării autopsiei.

„Cadavrul a fost identificat în persoana lui Robert Adrian, în vârstă de 2 luni, care nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. În funcţie de concluziile medicului legist se vor lua măsuri legale”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Cauzele morţii sugarului în vârstă de două luni din Băcia sunt necunoscute. Mama copilului crede că acesta a murit noaptea în somn din cauza răcelii, boală de care suferea de aproape o săptămână.

„Copilul a fost bolnav, iar de ceva vreme şi-a pierdut pofta de mâncare. Nu l-am putut duce la doctor pentru că şi acesta era bolnav şi de şase luni nu a mai venit pe la dispensar. Noi nu ne-am gândit că boala este gravă pentru că seara înainte de culcare era foarte vioi. Poate s-a înecat în somn din cauza răcelii”, presupune Maria Barta, bunica bebeluşului.

Mama spune că a dormit profund în noaptea în care s-a întâmplat tragedia pentru că bebeluşul a dormit liniştit, dar l-a găsit a doua zi mort. „De obicei se trezea noaptea din somn şi plângea şi trebuia să-l ţin în braţe ca să se liniştească. În noaptea cu pricina nu s-a mai trezit, la fel nici eu. Dimineaţa era rece”, a spus Maria Barta, mama sugarului. Cauzele morţii copilului vor fi elucidate astăzi în urma necropsiei.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase