Becali restructureaza Steaua

Becali restructureaza Steaua
Gigi Becali a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca face curatenie la Steaua si este in plin proces de reorganizare.

Gigi Becali a concediat majoritatea Consiliului de administratie, printre care si pe tenismenul Ilie Nastase si fostul fotbalist Stefan Iovan. “Nu ma intereseaza oamenii care stau cu numele, ci numai cei care fac ceva”, a spus Becali.

El a declarat ca urmareste “angajarea pe competenta”, reafirmand ca Valeriu Argaseala, persoana care reprezinta de fapt Steaua in fata forurilor competente si cel mai buna pe materie de legislatie, va deveni presedinte. Gigi Becali va ramane patron. 

Becali a spus ca se teme de controale fiscale. “Cand vor veni cei de la Fisc vor vorbi direct cu presedintele, nu cu Becali. Nu donatii, nu ce scrie in presa. Vor avea la dispozitie actele, iar toate vor fi semnate de Argaseala, cea mai competenta persoana”.

Mihai Stoica va fi manager general. “I-am spus lui Mihai Stoica ca poate sa fie ce vrea si ca poate alege, dar sa nu mai fie presedinte executiv. A spus ca vrea sa se ocupe de latura sportiva, iar pentru acest lucru cel mai bine i s-ar potrivi pozitia de manager general”.

Onlinesport.ro