Becali vrea actiuni la toti

Becali vrea actiuni la toti
Gigi Becali a povestit marti seara, in premiera, cum a plecat Olaroiu de la Steaua. El a mai spus ca va cumpara actiuni la toate echipele din Divizia A si ca FC Arges va fi prima echipa din provincie care va castiga campionatul.

“Cosmin Olaroiu a plecat de la Steaua cu lacrimi in ochi. Mii-a spus ca a facut tot ce a putut si nu a gresit cu nimic. Totusi a trebuit sa plece. Poate Dumnezeu l-a vazut si acum ii da sansa sa revina. Protasov cred ca va pleca la finalul sezonului”, a spus Becali. Legat de FC Arges, Becali a spus ca “fac primul pas la Arges asa cum am facut la Steaua acum cinci ani. Numai ca acum vin cu experienta in spate. Eu la Steaua finantez, la FC Arges voi fi patron. Voi fi actionar majoritar la toate echipele din Divizia A. Pot fi majoritar la o echipa si sa am actiuni la oricate, asa prevede legea.”

“De ce Arges? Pentru ca vreau sa bat Europa. Pentru asta vreau sa am o pepiniera cum e Pitestiul. Eu nu imi bat joc. Chiar daca se supara suporterii Stelei, FC Arges poate castiga campionatul. Totul va fi corect. Viata mea, copilul meu ramane Steaua”, a mai spus Becali.

“Pohta ce-am poftit-o eu e sa bat Europa. Steaua va lua jucatori de la FC Arges, le va creste cota si vom lua bani pe ei. Ambele cluburi vor profita si vor creste”, a mai declarat patronul Stelei.

“Stii ce vreau sa arat eu? Ca o echipa din provincie poate sa ia campionatul. O sa o fac si pe asta”, a incheiat Becali.


Sursa: Onlinesport.ro