Becali vrea Steaua in finala

Reactualizat la:
Becali vrea Steaua in finala
Gigi Becali a declarat dupa meciul castigat de Steaua la Constanta cu Valerenga (3-1) ca echipa are obiectivul de a ajunge in finala Cupei UEFA. Iata si alte decalaratii la cald.

Gigi Becali a declarat ca “a fost o durere pentru ca fotbalul norvegian este cum l-ati vazut, iar noi ar trebui sa fi scos pe Rosenborg. Anul trecut a fost primul pas, acum avem o echipa mai valoroasa si nu imi fac probleme nici macar pentru primavara europena.”

” Sunt zece echipe valoroase in Cupa UEFA, nu mai mult, dar celelate sunt sub noi. Cred ca si Dinamo si Rapid se vor califica in primavara europeana. Obiectivul Stelei este finala cupei UEFA”, a mai spus Becali.

Oleg Protasov, antrenorul stelistilor, radia de fericire dupa meci. ‘Astept cu nerabdare tragerea la sorti a grupelor. Pentru Romania e foarte bine ca echipele noastre s-au calificat in grupe. E important sa strangem cat mai multe puncte’, a spus ucraineanul.

‘E un rezultat foarte bun. Numai Dumnezeu stie daca o sa jucam finala Cupei UEFA’, a declarat mijlocasul Banel Nicolita.

Victoras Iacob a fost entuziasmat de publicul constantean: ‘Atmosfera a fost foarte frumoasa, ca pe Ghencea. E datoria noastra sa jucam bine meci de meci si sa marcam cat mai multe goluri’. 

‘Speram ca la anul sa evoluam in grupele Ligii Campionilor, fiindca suntem o echipa omogena. Jucam bine, dar ratam foarte mult’, a afirmat mijlocasul Gabriel Bostina.

Andrei Cristea: “E normal sa fi jucat in Liga, la ce investitii s-au facut. Acum mergem in Cupa UEFA”.

Mihai Stoica: “Stiu ca de acum inainte vom juca multe partide in cupele europene. In seara asta pentru prima oara am tinut pumnii stransi pentru Rapid. Vin grupe si dupa grupe avem saisprezecimile.”

Onlinesport.ro