Becuri economice(1+1 Gratis) si 2 ani garantie! (P)

Reactualizat la:
Becuri economice(1+1 Gratis) si 2 ani garantie! (P)
Magazinul Vitacom Electronics (www.vitacom.ro), din P-ta Regele Ferdinand I, nr 1, din Oradea, te aşteaptă cu o ofertă pe care nu o poţi refuza!

La cumpărarea unui bec economic WELL primeşti încă unul identic GRATUIT!

Oferta valabila doar pana in 16 Aprilie!

De ce sa alegi un bec economic?

Consumul. Utilizând becurile economice consumul de energie poate fi redus cu până la 80% oferind aceeaşi luminozitate. Becurile cu incandescenţă sunt total ineficiente din punct de vedere energetic întrucât peste trei sferturi din puterea consumată se pierde prin căldură şi prin radiaţii IR şi UV.

Durata de viaţă a becurilor economice este net superioară. În cazul becurilor economice WELL această durată este de până la 10.000h, faţă de cel mult 1.000h a becurilor incandescente. În plus, doar la magazinul Vitacom Electronics din P-ta Regele Ferdinand I, nr 1, beneficiezi de 2 ani GARANŢIE la orice bec economic WELL achiziţionat.

Nu se încing. În comparaţie cu becurile incandescente, becurile economice nu se se încing atât de tare, astfel se pot utiliza becuri de putere mult mai mare în spaţii relativ reduse, fără să fie vreun risc de incendiu.

Tipuri de lumină. Poţi alege tipul de lumină pe care doreşti să îl ai. Sunt persoane care preferă lumină rece(alba), în schimbul celei calde sau invers. Becurile WELL oferă o gamă foarte largă de becuri economice atât în varianta de lumină caldă, cât şi în varianta de lumină rece.

Dimensiuni şi tipuri. Un mare avantaj al becurilor economice este că acestea se găsesc într-o mare varietate de forme şi dimensiuni, astfel pot fi utilizate şi în cele mai mici spaţii, dar şi în hale industriale.

Pentru mai multe informaţii sau dacă vrei să afli care bec ţi se potriveşte nevoilor tale, te aşteptăm în magazinul nostru cu o gamă completă de becuri economice. Vezi aici lista completa: Becuri economice.

Oferta noastră cuprinde o gamă variată de produse, totalizând peste 10 mii de repere: electrice/electronice, accesorii multimedia şi auto, becuri economice, telecomenzi dedicate şi universale, stabilizatoare/invertoare/convertoare de curent, cabluri şi conectori pentru orice nevoie şi scule de mână pentru  profesionişti şi nu numai. Accesează site-ul nostru pentru gama completă de produse: www.vitacom.ro.

Mai stai pe ganduri? Vino si convinge-te!

Adresa: P-ta Regele Ferdinand I, Nr. 1, Oradea

Telefon:           0359-800528

Email:              magazinbh@vitacom.ro

Program:         Luni – Vineri: 09:00 – 19:00, Sâmbătă: 09:00 – 13:00, Duminică: închis

sau online pe www.vitacom.ro .

Urmareste-ne si pe Facebook pentru a afla despre cele mai noi produse si promotii create special pentru TINE!

Te aşteptăm în magazinul nostru!