Beiuşenii întâlnesc lidera

Ultima etapa din turul Diviziei C programeaza vineri, cu începere de la ora 14, o partida extrem de dificila pentru CF Bihorul Beius, care primeste pe teren propriu vizita liderei din Seria C 7, Auxerre Orsova. Echipa oaspete este neînvinsa în actuala editie.

Elevii antrenorului Rudy Kovacs nu-si prea pot permite sa cedeze puncte, pentru a nu-si agrava si mai mult situatia din clasament. Partida CF Bihorul – Auxerre va fi condusa de brigada de arbitri Sorin Mocan – Alin Damian, Laurentiu Stoianovici (toti din Turda), observator FRF Toma Ivan (Bistrita).

Cea de-a doua formatie bihoreana a Seriei C 7, Lotus Baile Felix, joaca în deplasare cu ACU Arad. Echipa aradeana se afla pe penultimul loc al clasamentului si traverseaza o perioada nu prea fasta.

Elevii antrenorului Lucian Ciocan s-ar putea reabilita în partida de la Arad, dupa esecurile suferite în ultimele etape. Meciul ACU Arad – Lotus va fi arbitrat de brigada Claudiu Muresan – Cristian Lucaci, Marius Maghiar (Baia Mare), observator FRF fiind Danut Sopa (Sibiu).

Gavril Nutiu