Bellu: Nu pot să îi aprob demisia lui Ilie Năstase

Reactualizat la:
Bellu: Nu pot să îi aprob demisia lui Ilie Năstase
Preşedintele ANS, Octavian Bellu, a declarat, marţi, că nu poate să aprobe demisia lui Ilie Năstase din fruntea FRT, pentru acest lucru urmând a se organiza o Adunare generală a Federaţiei, întrucât în regulamentul instituţiei nu există situaţia de demisie a preşedintelui acestuia.

Octavian Bellu a precizat că, deşi pe moment a părut simplă demisia lui Ilie Năstase de la FRT, nu este atât de simplu.

“Nu pot eu să îi aprob eu această demisie şi nu aş fi aprobat-o”, a spus Bellu, precizând că acest lucru se poate face doar în Adunarea generală a FRT, singurul for care poate accepta demisia, întrucât preşedintele a fost ales de acest for.

Astfel, trebuie să se organizeze o nouă adunare generală, să se propună noi candidaturi şi să se facă din nou alegeri pentru postul de preşedinte al FRT.

Octavian Bellu a menţionat că nu s-a presupus, în regulamentul Federaţiei, situaţia demisiei preşedintelui instituţiei.

“Eu sper ca timpul care s-a scurs de la momentul prezentării demisiei să fi fost suficient pentru ca Ilie Năstase să găsească argumentele pentru a nu părăsi tenisul românesc, pentru că vom pierde de la imagine până la magnetul pe care îl reprezintă acesta pentru cei care vor să practice acest sport”, a spus Octavian Bellu.

“Cele întâmplate sper că, aşa cum a spus Ilie, nu au reprezentat chiar picătura care a umplut paharul. Sper să revină aspra demisiei. Eu cred că aici ar trebui ca toţi să învăţăm din cele întâmplate, şi FRT să dea dovadă de o mai mare preocupare pentru transparenţa în aceste situaţii când se lucrează cu bani publici, şi să existe o comunicare mai specifică”, a mai spus preşedintele ANS.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !