Belu, ca peştele-n apă la ANS

Belu, ca peştele-n apă la ANS
Bucureşti – Fostul antrenor a fost numit oficial la ANS şi susţine că se simte perfect în această funcţie.

Bucureşti – „Cunosc această zonă a sportului foarte bine şi nu voi avea nici o problemă de adaptare. Am experienţă ca antrenor plătit de ANS, cunosc nevoile din sistem, iar acum mă aflu în poziţia de a conduce ANS. Nu va fi uşor, dar sper să îmbunătăţim performanţele sportului românesc”, a spus, ieri, Octavian Belu, când a apărut prima dată oficial ca preşedinte al ANS.

Prioritate: Olimpiada

Priorităţile lui Octavian Belu se referă la pregătirea participării României la JO Beijing 2008, la evitarea unei crize a sportului românesc pentru Olimpiada din 2012 şi la asigurarea unei vieţi mai bune foştilor sportivi, antrenori şi conducători din domeniu. „Ne aşteaptă Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 şi cele din 2012 pentru care trebuie să ne pregătim foarte bine, pentru a obţine performanţe”, a spus Belu.

Noul preşedinte al ANS a declarat că va avea în atenţie federaţiile prioritare pentru sportul românesc, cele care au speranţe pentru medalii olimpice. „Federaţiile de gimnastică, canotaj, kaiac-canoe, atletism, baschet, handbal şi polo sunt, în mod sigur, prioritare. Alte federaţii cum ar fi cele de lupte, box şi haltere au rezultate mai slabe, însă vor fi şi ele în atenţie. Am încredere că Federaţia de Gimnastică va putea obţine rezultate bune la JO de la Beijing”, a spus Belu. Octavian Belu a menţionat că este necesară o conlucrare eficace cu COSR şi MEC pentru a asigura dezvoltarea sportului de masă şi pentru creşterea bazei de selecţie.

Ciprian Marinuţ0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !