Belu vrea mai mulţi bani

Belu vrea mai mulţi bani
Deva – Numirea lui Octavian Belu în fruntea mişcării sportive româneşti nu a surprins deloc. Rezultatele obţinute de-a lungul timpului îl
recomandau pentru o astfel de funcţie. Din primele declaraţii, Belu a subliniat că doreşte să schimbe în bine politica actualului Guvern faţă de mişcarea sportivă şi în special faţă de sportul de performanţă.

Într-o recentă discuţie pe care am avut-o, reputatul tehnician a menţionat că instituţia pe care o va conduce va încerca să sprijine mai mult şi mai bine sporturile prioritare, cele olimpice, astfel încât, pentru Olimpiada de la Beijing din 2008, să avem mai mulţi sportivi calificaţi. De altfel Octavian Belu nu a ascuns deloc hotărârea sa de a solicita mai mulţi bani de la buget pentru mişcarea sportivă şi de a se implica cu consecvenţă în sprijinirea sportului şcolar, cel care stă la baza întregii activităţi de performanţă.

Deşi nu a făcut nici o referire la eventualele schimbări în rândul angajaţilor din cadrul agenţiei,
este cert că noul preşedinte va miza pe sprijinul reprezentanţilor din noua generaţie şi va conta de fiecare dată în deciziile pe care le va lua şi pe consultările cu adevăraţii oameni de sport.
Pentru că nu a uitat deloc sportul care l-a lansat definitiv în istoria sportivă mondială, Belu ne-a mai precizat că va acorda sprijinul necesar pentru ca gimnastica artistică să rămână între sporturile cu tradiţie la obţinerea de medalii olimpice şi mondiale.

De altfel, reprezentanţii Direcţiei de sport a judeţului Hunedoara ne-au spus că vor încerca să îl invite pe noul preşedinte al Agenţiei Naţionale la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi hunedoreni, festivitate care se va desfăşura cel mai probabil la 31 ianuarie 2007.

Valentin Neagu
Nicolae Gavrea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !