Beneficiile consumului de usturoi pe stomacul gol

Beneficiile consumului de usturoi pe stomacul gol
Cu toții am auzit că usturoiul este un antibiotic natural, iar potrivit unor studii medicale, acesta ar trebui consumat înainte de micul dejun pentru a lupta cu bacteriile nocive care se află în stomac.

Usturoiul, consumat pe stomacul gol, ajută la prevenirea unor boli respiratorii, potrivit studiilor.

În Egipt, era utilizat ca fortifiant, îi erau cunoscute proprietăţile de antiseptic, vermifug şi antidot contra turbării şi a muşcăturilor de viperă. De altfel, usturoiul are o reputaţie excelentă atunci când vine vorba de tratarea şi ameliorarea bolilor de inimă precum atacul de cord sau hipertensiune.

Potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii din China, persoanele care mănâncă usturoi crud de cel puţin două ori pe săptămână au un risc cu 44% mai scăzut de a face cancer de gât. Mai multe studii ştiinţifice au concluzionat că usturoiul previne mai multe afecţiuni comune, fiind un antibiotic natural.

Proprietăţile sale puternice antioxidante şi antifugice luptă împotriva radicalilor liberi care provoacă afecţiuni ale inimii, cancer sau chiar Alzheimer.

Sursa: Libertatea



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase