Benzinării neautorizate

1Comentariu
Benzinării neautorizate
Agentia de Protectia Mediului (APM) Bihor are în vizor noua statii de combustibili fara autorizatii de mediu, câte doua în Oradea, Beius si Sudrigiu si câte una în Bors, Talpos si Sacueni. „Campioana” la acest capitol este firma SMO, cu trei benzinarii, urmata de firma Timdai. Benzinarii [.doc – 50KB]

Conform directivelor europene transpuse în legislatia româneasca prin HG 893/2005, trebuie limitata emisia de compusi organici volatili la descarcarea benzinei la statiile de distributie. Directorul APM Bihor, ec. Calin Mocan, precizeaza ca limitarea emisiei de vapori se face prin montarea de recuperatori adecvati la pompe si la rezervoare.


În Bihor sunt 102 statii de distributie benzina, din care 27 au realizat investitiile cuprinse în programele de conformare iar 20 au termen de conformare perioada 2007-2009. Restul statiilor (55) trebuie sa realizeze investitiile cuprinse în programele de conformare pâna la finele anului. Totodata, 16 statii sunt în curs de autorizare.

Cristian Horgos1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor