BERĂRESCU pune pe cale o super petrecere pe ritmurile anilor 2000. N’00stalgia e la Berărescu!

BERĂRESCU pune pe cale o super petrecere pe ritmurile anilor 2000. N’00stalgia e la Berărescu!
© foto: Berărescu
ADVERTORIAL. Îți mai aduci aminte de Atomic TV? Anii 2000 au fost aparte din punct de vedere muzical. Un mix între kitsch și ritmuri de calitate, între artiști talentați și voci fabricate în studio și o modă care, vă place sau nu, acum a revenit total în magazine: pantaloni evazați, top-uri cu buricul la vedere, sclipici, păr în culori neon sau încălțăminte cu platformă.

Multe dintre hiturile românești sau internaționale lansate în perioada aceea sunt încă în playlist-urile DJ-urilor și scot oamenii la dans de fiecare dată. Artiștii nu sunt neapărat printre simpatiile voastre, dar ceva se întâmplă, pentru că muzica lor are o sensibilitate atemporală și, trebuie să recunoașteți, o fredonați în gând. Spice Girls, TLC, N’SYNC, Backstreet Boys, Andre, N&D, 3SE, Britney Spears, Natalie Imbruglia, Shania Twain, LA, Angels, No Doubt, Paraziții, BUG Mafia – cu toții au scris istorie în topuri, într-un fel sau altul.

La fel ca voi, și Berărescu și-a trăit adolescența în acea perioadă. E parte din generația Atomic TV, MTV, Viva, Bravo sau Popcorn, revistele unde citea pe nerăsuflate vești despre artiștii vremurilor. Acum e nostalgic! La un pahar de bere craft a pus la punct o super petrecere, doar cu ritmurile anilor 2000. N’00stalgia e numele party-ului care vă poartă înapoi în anii colorați ai muzicii.

În 31 august, pe înserat, la Berărescu, în primul brew pub din Timișoara, din Parcul Justiției, se va dansa ca în perioada în care ”rupeați discotecile”. Îmbrăcați-vă ca în adolescență și distrați-vă fără limite, căci acum nu mai trebuie să vă întoarceți acasă la 22:00.

Scoatem din butoaie cea mai bună bere craft și așa se naște, firesc, încă o petrecere spumoasă sub semnătura strașnicului berar amator de voie bună și iubitor de oameni veseli.

(168220)