Beţe-n roate la Maternitate

8Comentarii
Beţe-n roate la Maternitate
ORADEA – Nici nu s-a stins bine scandalul legat de organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director medical de la Spitatul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Oradea, că a mai izbucnit unul.

De data aceasta conducerea instituţiei este acuzată că nu organizează în mod transparent concursul pentru ocuparea celor opt posturi de asistent medical – dintre care cinci pentru secţiile clinice şi trei pentru staţia centrală de sterilizare – şi a celor şapte posturi de infirmieră.

„Suntem acuzaţi că nu am prezentat corect tematica şi metodologia de concurs. Aceasta este afişată la poartă, unde o poate vedea toată lumea. Este normal ca tematica pentru viitorii asistenţi de pe secţie să fie diferită de cea a candidaţilor de la staţia de sterilizare, deoarece activitatea lor va fi diferită”, susţine dr. Liana Antal, manager al Maternităţii. „ La poartă s-a afişat şi numărul de dosare depuse – 18 pentru asistenţi medicali şi 14 pentru posturile de infirmieră – cât şi data şi ora la care va începe concursul:17 aprilie, ora 9:00”, adaugă dr. Antal.

Evaluare obiectivă

Deşi există concurenţă, dr. Antal susţine că pot exista şi surprize: „Şi când am avut concurs pentru ocuparea temporară a unor posturi de asistent medical, am fost uimită să constat că din câţi candidaţi am avut, majoritatea au avut rezultate foarte slabe, neocupându-se toate locurile.

Oricum comisia de examinare va fi formată din medicii secţiilor de pe care s-au scos locurile la concurs cât şi din reprezentanţi ai Autorităţii de Sănătate Publică Bihor şi ai Ordinului Asistenţilor Medicali şi a Moaşelor”, conchide dr. Antal.

Viorica Borz8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor