Betonarea malului, disputată pe forum

1Comentariu
ORADEA – Articolul legat de betonarea malului Crişului Repede, publicat azi în cotidianul nostru şi postat pe portalul Bihor Online, a „agitat” forumiştii preocupaţi de problemele urbei lor.

Fie că sunt sau nu de acord cu lucrările ce urmează a fi făcute în cursul acestui an, mulţi orădeni au ţinut să-şi exprime părerea şi mai ales revolta. Acestea sunt doar câteva din cele 20 păreri postate până miercuri, la orele 10.

 

„Cu siguranţă că există şi o rezolvare tehnică ecologică a problemei. Dar pe cine interesează? Betonul rezolvă orice problemă, astfel nu mai contează nici poluarea, nici mediul natural, nici spaţiile verzi. Plimbările romantice şi nu numai le vom face regulat pe o faleză regularizată. Nu mă mai miră nimic după câte proiecte au ieşit nasol sau au fost aberante. Îmi aduc aminte de comedia cu Stan şi Bran turnaţi până la genunchi în beton în două castroane imense de tablă. (…) Datoria noastră e să notăm şi să luăm aminte la vot” (Alex).

 

„În loc să arunce banii pentru aşa ceva, mai bine ar betona câteva străzi, că unele sunt sub orice critică! Dar deh, primăria trebuie să îngraşe firma nu-ştiu-cui, vila unuia sau altuia, etc” (Geo).

 

„Cred ca nu aveţi pe ce da banii, la sănătate nu se gândeşte nimeni, la drumuri nu, la natură nu, doar să scoateţi fonduri pentru proiecte ruşinoase ca să aveţi de unde ciupi. Cu banii ăştia se cumpără tone de coşuri de gunoi şi dispare şi mizeria de pe maluri. Totul e foarte simplu dar se pare că aşa se pot ciupi mai puţini bani. Cu ce ar mai trăi demnitarii săracii de ei că greu o mai duc”, spune un autor orădean care a ales să rămână anonim.

 

„Sincer îi super ok să te plimbi pe malul Crişului fără să ai frica că nu ştii în ce calci. Numai sincer mi se pare o decizie prea radicală. Prea mult beton, trebuia făcută o îmbinare mai faină” (Ovi).

 

„E foarte bine ca se apuca de treabă şi pentru următoarea porţiune. Observ că mulţi care scriu aici în numele ecologiei nu ştiu ce colonie de şerpi şi şobolani erau pe malul Crişului în dreptul Fabricii de spirt şi drojdie iar acum totul este curat” (Anonim)

 

„Dar când ar veni inundaţiile! Ce credeţi că ar proteja oraşul mai bine! Plantele voastre sau betonul?? Ia răspundeţi” (tot eu)

Monica Mateiu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor