BETONEPAG SRL: producție pavaje de calitate

Reactualizat la:
BETONEPAG SRL: producție pavaje de calitate
BETONEPAG SRL a fost înființată în 2013, de către societatea-mamă din Ungaria betonEPAG Kft. Societatea-mamă în Ungaria produce elemente de construcții civile și pavaje încă din anul 1985.

Cu peste 30 de ani de experiență și datorita liniilor moderne automate de producție, produsele companiei sunt clasificate printre cele mai bune produse de calitate în Ungaria.

Consolidarea situației economice a firmei și poziția ei de pe piața, a determinat compania la deschiderea noii uzini și la accesarea piețelor pe arii geografice noi. România părea cea mai bună alegere, deoarece dezvoltarea infrastructurii se realizeaza într-un ritm foarte mare, se reconstruiesc drumuri, trotuare, spații publice. Astfel noua uzina BETONEPAG SRL a fost construita în zona Oradiei, la Salard (abia la 20 km de Oradea), care a început producția și vânzările în octombrie 2015.

Pavajele sunt realizate cu tehnologia modernă de vibro-presare, care garantează densitatea și rezistenta pavajului, precum și o înaltă productivitate – până la 1200 m2 / zi. Pavajele sunt rezistente la îngheț și la sare, și îndeplinesc toți parametrii impusi de standardul SR EN1338:2003. Precizia dimensională a pavajelor este garantata de șabloane din oțel nitrurat de înaltă calitate.

Compania noastra acordă o importanță deosebită utilizării pavajelor in arhitectura moderna. Vechile pavaje din beton monolit nu sunt rezistente vicisitudinilor timpului, mai devreme sau mai târziu apar fisuri, fracturari, drenajul nu este asigurat și, nu în ultimul rând, estetic nu corespund cerințelor actuale.
Tehnologia de azi face posibilă îndeplinirea cerințele estetice: se poate colora pavajul (colorarea stratului de uzura, ceea ce nu se uzeaza), chiar și cu mai multe culori amestecate. In plus, pavajul poate fi prelucrat, se pot rupe artificial marginile pentru un efec antique, pavajul va arata ca o piatra naturala (confort).

Pietrele de 5-6 cm înălțime sunt recomandate pentru traficul pietonal sau auto, iar cele de 8 cm înălțime pentru parcari cu trafic ridicat și pentru traficul de camioane.

Prin urmare, cu pavajele montate în mod corespunzator nu vom avea probleme zeci de ani, de aceea va recomandam inlocuirea vechilor invelitori cu pavaje si recomandăm, în orice caz, efectuarea montarii de către specialiști.

BetonEPAG Ltd., ca singura fabrica de pavaj moderna din județul Bihor se angajează să ofere cel mai bun raport preț / valoare pavajelor și să-si extindă în mod continuu gama de produse cu modele noi. Ca un prim pas în acest sens a fost începerea producției de piatră cofraje în octombrie 2016, pentru a putea aproviziona și segmentul de construcții civile. Produsele noastre sunt vândute prin intermediul distribuitorilor în continuă expansiune. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru www.betonepag.ro.

info@betonepag.ro

417450, Sat Salard, jud. Bihor, str. Principala
0787 784 482

Luni – Vineri 8:00 – 16:00


Advertorial!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !