Biblioteca noua la Saniob

1Comentariu
Biblioteca noua la Saniob
500 de volume în limba română şi maghiară dar şi mobilierul aferent au ajuns miercuri la Saniob.

Acţiunea face parte din campania iniţiată de OTP Bank Romania şi se intitulează „Dreptul de a Citi”.  În prezenţa directorilor OTP Bank România Laszlo Diosi şi Gabor Ljubibic, a fostului episcop romano-catolic Tempfli Jozsef, a primarului comunei şi a altor personalităţi a fost inaugurată noua biblioteca.

Campanie 

Această campanie are ca principal obiectiv dotarea şcolilor generale defavorizate din mediul rural cu peste 10.000 de cărţi. Iniţiativa socială a OTP Bank România este sprijinită de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, instituţie implicată în selecţia şcolilor generale din toată ţara, participante la program. „În cadrul programului de responsabilitate socială «Dreptul de a Citi» au fost amenajate până în luna octombrie nu mai puţin de 35 de şcoli din 16 judeţe ale ţării”, a precizat Laszlo Diosi.

Pornind de la realitatea tristă că foarte multe şcoli din mediul rural nu au biblioteci sau deţin o colecţie restrânsă de cărţi, campania a fost concepută în două direcţii, menite a îmbunătăţi acest aspect. Astfel, OTP Bank România donează direct şcolilor defavorizate colecţii de cărţi adresate elevilor din clasele I-VIII şi mobilierul necesar stocării acestora, iar cea de-a doua componentă a campaniei presupune colectarea de cărţi, în toate unităţile băncii şi în Librăriile Humanitas, partenere în acest proiect. În judeţul Bihor există şase puncte de colectare: unităţile OTP Bank România din Oradea şi Salonta şi Librăria Humanitas „Mircea Eliade” .

S.Al.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor