Bihon iti ofera un weekend romantic la Hotel Slavia

Bihon iti ofera un weekend romantic la Hotel Slavia
Bihor Online in colaborare cu Hotel Slavia iti ofera sansa sa petreci un weekend romantic. Hotel Slavia iti ofera cazare, mic dejun si cina.

Castigatoarea din 23 decembrie este Jarca Mihaela.

Extragerile vor avea loc bilunar. Următoarea extragere va avea loc vineri, 07 ianuarie!

Hotel Restaurant Slavia *** este o casa de oaspeti cu o arhitectura romantica, asezata intre locuinte de familii, in una din cele mai frumoase si cautate locatii din zona: centrul istoric al Municipiului Salonta, si imediata vecinatate a Consulatului Onorific al Republicii Slovace.

Aceasta locatie este vizitata in mod special de delegatii straine, de cele mai de seama personalitati din intreaga lume, manageri de firme si de oameni de afaceri.

Hotelul Slavia, premiera absoluta in Municipiul Salonta, cu o capacitate de cazare de 24 persoane, ofera conditii deosebite, fiind clasificat la trei stele plus.

Important! Pentru ca foarte multi vizitatori isi folosesc doar pseudonimul, si din acest motiv suntem nevoiti sa ii descalificam, le atragem atentia ca pe viitor sa isi introduca datele complete si reale.

Prin trimiterea datelor esti de acord ca acestea sa fie inregistrate in baza de date a SC Inform Media SRL. Datele obtinute in cadrul concursului pot fi folosite exclusiv de Inform Media in scopuri de marketing. Toate datele vor fi tratate cu confidentialitate si nu vor fi divulgate catre terte parti.