BIHON lansează serviciul de blog

BIHON lansează serviciul de blog
ORADEA – Din ce în ce mai mulţi întreabă ce este un blog, la ce bun? Un weblog (prescurtat de obicei blog) este o publicaţie web, jurnal online ce constă în primul rând din articole periodice (în ordine cronologică inversă).

Dacă la început weblogurile erau actualizate manual, cu timpul au apărut unelte care să automatizeze acest proces şi care le-au facut accesibile publicului larg, iar utilizarea unui astfel de software bazat pe navigator este acum un aspect obişnuit al blogging-ului. Scopul blogurilor variază foarte mult, de la jurnale personale la arme ale campaniilor politice, ale programelor media sau instrumente de marketing ale diferitelor companii.

De asemenea, ele variază şi în funcţie de autor – de la unul singur la o comunitate întreagă. Multe bloguri permit vizitatorilor să lase comentarii publice, care pot conduce la o comunitate de cititori centrată în jurul blogului; altele nu sunt interactive.

Totalitatea weblogurilor este denumită de obicei blogosferă. Jurnal online Dincolo de această definiţie, esenţa unui blog este că în acest “jurnal web” personal poţi scrie orice doreşti: gânduri, linkuri, comentarii despre actualitate, sau orice îţi trece prin cap la un moment dat, este la libera ta alegere.

Avantajul blogului este că nu e necesar să cunoşti programare web, practic cu o simplă înregistrare îţi creezi un cont de utilizator, primeşti o parolă şi poţi sa începi să îţi publici mesajele imediat. În România, dintre cei care scriu un blog, 75-80% sunt bărbaţi, restul de 20-25% fiind femei. În ceea ce priveşte vârsta, jumătate dintre autori au 20-29 de ani, iar proporţiile celor peste 30, respectiv peste 40 sunt câte 8-10%, conform unui studiu realizat de timsoft.ro.

Bloguri locale pentru blogeri locali!

BIHON Online îşi lansează propriul serviciu de blog, disponibil la adresa http://blog.bihon.ro , al cărui grup ţintă este comunitatea de cititori locali ai portalului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !