Bihon.ro și Edy SpeedFitness te mențin în formă

Reactualizat la:
Bihon.ro și Edy SpeedFitness te mențin în formă
© FOTO: Marius Venter
Participă și tu la concurs și poți câștiga un mini-abonament la Edy SpeedFitness.

Edy SpeedFitness, prima sală de acest gen din Oradea, vă propune un antrenament care combină sportul, recuperarea și wellness-ul.

Situat pe strada Traian Moșoiu nr. 4, Edy SpeedFitness este potrivit pentru persoanele ocupate, care nu au timp suficient pentru a merge zilnic la sală, sau pentru persoanele care aleg calea mai rapidă și mai ușoară pentru a obține rezultate de invidiat.

Și terapie!

Totodată, acest tip de antrenament ajută la tratarea durerilor de spate, tratarea afecțiunilor articulare și este recomandat pentru cei care au nevoie de recuperare medicală în cazul dezechilibrelor de statică vertebrală sau cele cauzate de accidentări la nivelul membrelor inferioare sau superioare, dar și în cazul sportivilor care revin la antrenament după acccidentări de durată medie sau lungă de timp.

20 de minute, de două ori pe săptămână, sunt suficiente pentru rezultate vizibile în câteva săptămâni. Într-o şedinţă de 20 de minute la Edy SpeedFitness, muşchii lucrează de 200 de ori mai intens decât la un antrenament obişnuit și, în plus, se poate deţine controlul complet asupra a 90% din structura muşchiului.

Antrenament cu specialiști

Antrenamentul se desfășoară cu ajutorul unei veste speciale, concepută pentru astronauti și folosită de către sportivii de performanță și este susținut de către un instructor cu studii în fiziokinetoterapie. În antrenamentele convenţionale, muşchii sunt stimulaţi într-o proporţie de circa 30-40% pe fiecare grupă de muşchi, în special în zonele superficiale, iar în cazul antrenamentului SpeedFitness sunt stimulate cu până la 93% aceleaşi grupe de mușchi, inclusiv zonele profunde din apropierea oaselor.

Cum se desfășoară

Tehnologia EMS (Electro Stimulare Musculară) face sportul mai uşor şi eficient. Pur și simplu îți iei vesta și, în plus, ți se atașază electrozi pe coapse și mâini, dar și pe pectorali, iar impulsurile electrice, care ajung în acelaşi timp pe tot corpul, efectuează contracţii musculare intense.

20 de minute de activitate musculară pură – fără solicitarea ligamentelor şi a tendoanelor, iar rezultatul este arderea caloriilor acumulate, reducerea în greutate, diminuarea celulitei prin creşterea elasticităţii pielii, stare de confort – prin reducerea durerilor, rezistenţă şi vitalitate.

Premiul constă într-un mini abonament de două ședințe iar extragerea va avea loc bilunar.