Bihon.ro și Pizzeria Ciao te premiază! OFERTĂ nouă la comenzile la domiciliu

Reactualizat la:
Bihon.ro și Pizzeria Ciao te premiază! OFERTĂ nouă la comenzile la domiciliu
Participă la concurs și ai șansa să câștigi, săptămânal, unul din cele două pachete a câte două pizza fiecare.

Inaugurată în a doua parte a lunii mai, cea mai nouă Pizzeria Ciao este situată pe bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 88 (lângă Poștă). Pe lângă pizza tradițională italiană la cuptor pe vatră, în cadrul restaurantului veți putea alege dintr-un sortiment diversificat de preparate internaționale.

Promoție! Pizzeria Ciao a lansat o nouă ofertă disponibilă la comenzile la domiciliu. Fiecare pizza și burger vor fi însoțite de câte o doză de suc.

Clienții pot efectua comenzi și prin intermediul aplicațiilor Hip Menu și Food Panda.

Extragerile vor avea loc în fiecare zi de vineri. Următoarea extragere se va desfășura vineri, 9 august 2019. Câștigătorii de vineri, 02 august: Oana L. și Dan D.

Pizza Ciao: livrări și program

Restaurantul este deschis în fiecare zi între orele 08:00 – 23:00, iar în intervalul orar 11:00 – 23:00 sunt efectuate și livrări la domiciliu. Comanda minimă pentru livrări este de 40 de lei.

Telefon livrări: 0720 055 797

https://www.facebook.com/ciaoradea/

Miercuri, 22 mai, a avut loc deschiderea oficială a celui mai nou restaurant - pizzerie din Oradea, Ciao. Situat pe bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 88 (lângă Poștă), Ciao își așteaptă clienții cu bucate internaționale. Partea culinară va fi coordonată de un bucătar șef grec, care are o experienț...