BIHON te scoate la 4TuningDAY ORADEA!

Asa cum te-a obisnuit deja, BIHON pune la bataie 20 de bilete la un eveniment de exceptie: 4TuningDAY ORADEA – International. Tot ce trebuie sa faci sa raspunzi corect la cateva intrebari si sa te inscrii la concurs.

Raspunde corect la intrebari si completeaza datele tale obligatoriu (nume, prenume, e-mail, si nr de telefon) si mergi la tuning!

Pentru a ridica biletele, castigatorii trebuie sa prezinte pana in data de 2 iunie, ora 18 la sediul nostru de pe B-dul Dacia nr.34, cu un buletin de identitate asupra lor.

Important!Prin trimiterea datelor esti de acord ca acestea sa fie inregistrate in baza de date a SC Inform Media SRL. Datele obtinute in cadrul concursului pot fi folosite exclusiv de Inform Media in scopuri de marketing. Toate datele vor fi tratate cu confidentialitate si nu vor fi divulgate catre terte parti.

Rezolva
testul acum!

4 IUNIE – 4TuningDAY ORADEA – International

Prima editie, de la Bucuresti, a 4TuningDAY a strans la un loc firmele si masinile cele mai reprezentative pentru tuningul din Romania.

4TuningDAY- Oradea – 4 iunie, are ambitia sa le stranga pe toate si sa le puna fata in fata cu masini din restul Europei… sa le alerge, sa le masoare, sa le auda toata Romania.

4 IUNIE – Drift Challenge, Viteza si Show

Se pare ca se da dezlegare la drift in Romania, oficial, profesionist, inainte chiar de lansarea Fast&Furios 3… Pai… bine ca se da! Era si cazul nu?

Demonstratii profi de drift, plus un mare concurs oficial pentru orice amator, precedat de instructaje si sfaturi de la cei care stiu.

4 IUNIE – dB Drag & SQ – sunetul pe masina la maxim

Iar tuningul in CAR-audio va aduce exploxii de zeci de mii de wati pe masini, si sute de decibeli. Asa ca dBdrag si SQ, la discretie.

4 IUNIE – Show 4TuningDAY ORADEA

Totul pe principiul ca daca e sa fie, pai sa fie din plin si de calitate. Sute de masini, modificate in toate modurile posibile se vor strange in Oradea.

Zecile de fete frumoase, modele catarate pe masini cu siguranta te vor duce la intrebarea “to be or not to be”… pardon… vroiam sa spun: “fata sau masina”.

Muzica, dans, masini si fete, viteza si drift, spectacol si adrenalina va fi fundalul pe care se va lansa numarul doi al revistei 4TuningRO.

4 IUNIE – Premii 4TuningDAY

Premii de peste 10.000 euro pentru vizitatori si concurenti…

Dar marea surpriza, CEA MAI MARE SURPRIZA, este ca daca vii, participi la distractie din plin, si chiar daca vii pe jos, poti pleca cu un OPEL MANTA TUNAT , cu muzica, spoilere, eleroane si neoane.

Intai, se alege fata cu cele mai lungi picioare… cu care va extrage biletul castigator.

Bineinteles ca tricourile vor fi ude… de la spalatul masinilor si nu numai….

 

4 IUNIE – International 4TuningDAY

tuning: participare internationala

viteza: participare internationala

Car-Audio : participare internationala

 

4 IUNIE – Invitatii gratuite 4TuningDAY

Intrarea 15 Ron, program 10-20.

Pe 4 iunie intalnire generala la Oradea …

nu mai devreme, si nici mai tarziu !

 

Intra acum si castiga o invitatie gratuita la 4TuningDAY Oradea – 4 Iunie . Detalii, inscrieri si invitatii gratuite pe http://www.4tuning.ro