Bihor Online, de patru ani lângă tine

7Comentarii
Bihor Online, de patru ani lângă tine
ORADEA – Portalul Bihor Online aniversează pe 13 mai, patru ani de existenţă din poziţia de campion, graţie miilor săi de vizitatori fideli.

Astfel, în categoria Regional a statisticilor de pe www.trafic.ro, Bihor Online este pe primul loc în România, cu 46.000 de vizitatori pe săptămână, urmat fiind de trei site-uri din Bucureşti şi abia apoi de alte site din oraşele mari ale ţării.

Astfel, auditul Trafic.ro indică pentru Bihor Online o medie de 7.000 de vizitatori pe zi, în cursul săptămânii şi o medie de 200.000 de afişări pe zi.

Recordul de trafic a fost în ziua de 13 februarie 2007, cu 8.500 de vizitatori, egal bunăoară cu tirajul celui mai vechi cotidian din Bihor.

Care ar fi cheia acestor performanţe care se îmbunătăţesc de la o zi la alta?

Având ca principală agenţi de presă pentru ştiri locale Jurnalul Bihorean, Bihor Online se străduie să posteze ştiri cât mai proaspete, care apar de obicei în ziare abia a doua zi. De asemenea, majoritatea ştirilor sunt ilustrate cu seriale de poze şi, din ce în ce mai mult, şi cu video-uri.

Dealtfel, echipa de programatori care dublează redacţia portalului tocmai face ultimele retuşuri pentru aplicaţia Video.bihon.ro, un fel de „youtube” bihorean în care veţi putea încărca singuri diferite filme.

Premii, voturi şi concursuri

De asemenea, redacţia BIHON organizează periodic diferite concursuri atractive, fie cu ocazia unor zile mai deosebite: 8 Martie, 1 Iunie, Halloween etc., fie săptămânale, pentru intrarea în cluburi sau la party-uri.

Chiar acum se derulează online trei concursuri:

La Top Liceu „internauţii” au ocazia să intre şi să voteze perechea liceului preferat.

Un alt concurs de „online-voting” este cel de frumuseţe pentru copii, care s-a bucurat şi la ediţiile anterioare de o mare priză printre tinerii părinţi din Bihor.

În fine, un concurs pentru care au fost puse la bătaie, ca premiu, trei web-camere este cel intitulat: „Fă BIHON pagina de start!”.

Astfel, cu preţul câtorva „click”-uri, veţi avea portalul dvs. Preferat ca pagină de start şi, totodată, şansa de a câştiga un accesoriu digital.

1001 de «Fata Zilei»

O iniţiativă originală şi de succes în rândul tinerilor este şi promovarea unora din cele mai dezinvolte şi drăguţe tinere bihorene prin intermediului concursului de alegere a celei mai fotogenice dintre «Fetele Zilei».

Astfel, pe baza voturilor on-line, este desemnată «Fata lunii»

Şi trebuie să subliniem că vizitatorii portalului Bihor Online au gust.

De pildă, Marcela, fata lunii februarie, a fost aleasă pentru un pictorial publicat în numărul de luna al FHM, cea mai de success revistă pentru bărbaţi din România.

Iar exemple asemănătoare au fost an de an.

În continuare, vă invităm să postaţi pe forum opiniile şi sugestiile pe care le aveţi pentru ca portalul Bihor Online să vină în întâmpinarea dorinţelor dvs.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor