Bihoreni la Gala Tineretului din România

De Crina Dobocan
Bihoreni la Gala Tineretului din România
Cei care au realizat proiecte pentru tineret, în anii 2018 și 2019, se pot înscrie în cursa pentru Gala Tineretului din România.

ONG-urile de și pentru tineret din Bihor, dar și instituțiile care au realizat proiecte de tineret, pot să-și înscrie proiectele în cursa pentru Gala Tineretului din România.
Ministerul Tineretului și Sportului organizează, în data de 26 octombrie 2019, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, Gala Tineretului din România, eveniment de tradiție, aflat la cea de-a șasea ediție.

Gala Tineretului din România își propune să evidențieze și să recunoască importanta contribuție a tinerilor la dezvoltarea comunităților din care fac parte, pe parcursul anilor 2018 și 2019, manifestată prin proiecte și inițiative, în diferite domenii de interes pentru generația lor.

Gala din acest an are în centru conceptul: „Visăm și creăm împreună!”.
Vor fi premiate proiecte de tineret care se încadrează în următoarele secțiuni: antreprenoriat, muncă și angajabilitate, cultură, implicare civică, voluntariat, mediu, incluziune socială, învățare non-formală, sănătate și sport.

În plus, vor fi acordate și două premii speciale, pentru categoriile „Junior ONG” (cel mai bun proiect derulat de o organizație neguvernamentală, înființată recent – doi ani), respectiv Premiul de popularitate (se va acorda proiectului care va obține cele mai multe voturi în perioada 21–23 octombrie 2019).

Candidatură

Pe de altă parte, se va afla în atenția juraților și activitatea de tineret și studențească de la nivelul Direcțiilor Județene pentru Sport și Tineret (DJST), Caselor de Cultură ale Studenților și Complexului Cultural Sportiv Studențesc Tei (CCSS Tei).

La această secțiune se vor acorda mai multe premii, precum: cel mai bun proiect de tineret derulat de către un Centru de tineret din cadrul Direcției Județeane pentru Sport și Tineret, cel mai bun proiect de tineret derulat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, cel mai bun proiect studențesc derulat de către Casa de Cultură a Studenților, respectiv Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei.

Formularele de candidatură, depuse în perioada 24 septembrie – 10 octombrie 2019, vor fi evaluate și punctate de către un juriu specializat, pe baza criteriilor de jurizare prevăzute în Regulamentul Galei Tineretului.

Juriul va fi format din reprezentanți ai structurilor guvernamentale și neguvernamentale, cu expertiză în domeniile pentru care se acordă premiile.
Detaliile legate de înscrierea proiectelor în competiție pot fi consultate la secțiunea Regulament de pe site-ul www.galatineretului.ro, precum și pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului www.mts.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !