Bihoreni nominalizaţi la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

De Camelia Busu
Crina, premiată la gala de anul trecut
Crina, premiată la gala de anul trecut - © FOTO: CNASR
Colega noastră, Crina Dobocan, a fost nominalizată pentru a treia oară consecutiv la Premiul pentru Jurnalism.

De luni se pot vota nominalizaţii la cele 18 categorii ale Galei Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, organizată de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali. Cea de a şasea ediţie va avea loc în 19 martie 2019, pe scena Atenului Român. Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare. Amfitrioana evenimentului va fi cea care a sprijinit gala încă de la prima ediţie, Andreea Marin -Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială.

Anul trecut colega noastră, Crina Dobocan, redactor responsabil de domeniile Învăţământ/Justiţie/Social/Religie, a câştigat premiul pentru susţinerea Campaniei Naţionale „România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”. Anul acesta, Crina a fost nominalizată pentru a treia oară consecutiv la Premiul pentru Jurnalism, pentru promovarea activităţilor din asistenţa socială. Jurnalista mulţumeşte Filialei Bihor a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România pentru nominalizare și încredere. Crina Dobocan poate fi votată aici. Îi ţinem pumnii şi îi urăm succes colegei noastre.

Şi la alte categorii ale galei au fost nominalizaţi bihoreni care s-au evidenţiat în domeniul asistenţei sociale. Conf.univ.dr. Claudia Bacter (Universitatea Oradea) este nominaliztată la categoria – Premiul personalitatea anului în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială, Szanto Ildiko, este nominalizată la Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului, Tamaş Adina Nicoleta candidează la Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi, la categoria Asistentul social din domeniul sănătate / servicii medicale a fost nominalizată Hanga Florica. La categoria Asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate este pe lista de nominalizări Bodiu Gilda Ioana, la premiul Asistentul social din domeniul combaterii discriminării / minorităţi candidează din Bihor Mârze Claudia-Cosmina, ia la Asistentul social din domeniul combaterii discriminării / minorităţi este nominalizat Pop Călin-Petru. Nu în ultimul rând, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Bihor a fost nominalizată la Premiul instituţia anului. Bihorenii pot avea votul nostru intrând pe categoriile respective la adresa http://poll.cnasr.ro/. Se poate vota până în 25 februarie (ora 00:00).

Asistentul social are o profesie nobilă, confruntându-se cu probleme grave şi complexe ale societăţii noastre: sărăcie, protecția drepturilor copilului, familie și comunități, rasism, boli mintale sau discriminare. Atât lor, cât şi celor care le promovează activitatea, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială le recunoaşte meritele şi îi aduce în lumină. Le urăm succes tuturor nominalizaţilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !