Bihorenii, linistiti de Revelion

Bihorenii, linistiti de Revelion
Dacă de Crăciun, bihorenii au făcut exces de alcool, de Rev au fost cumpătaţi.

Bihorenii nu au mai repetat greşelile de la Crăciun, sau cel puţin nu atât de mult încât să îşi petreacă revelionul la spital. În Ajunul Anului Nou, în noaptea de Revelion şi în prima zi din 2012, serviciile medicale de urgenţă din Bihor nu au mai fost solicitate să acorde ajutor la atât de multe persoane în stare de ebrietate aşa cum s-a întâmplat cu un weekend în urmă, de Crăciun.

Dr. Hadrian Borcea, medic şef la UPU Oradea, a declarat că în 31 decembrie 2011 şi 1 ianuarie 2012 nici numărul cazurilor care s-au prezentat în unitate nu a fost mai mare ca în alte zile de weekend. Din cele circa 240 de persoane care au ajuns în 31 decembrie şi 1 ianuarie la Unitate de Primiri Urgenţe Oradea, 44 au fost internaţi.

 Repartiţie egală

În aceste două zile, nu a predominat niciun tip de afecţiune, internările pe secţii fiind, ca număr, la fel, obişnuite (12 cazuri internate la cardiologie, 11 la secţii chirurgicale, trei la neurologie, în jur de 7 la interne).

Niciun bihorean nu a mâncat atât de mult şi nici nu a băut într-atât încât să devină un caz medical aparte la intrarea în noul an, majoritatea celor ce au cerut ajutor la UPU acuzând probleme vechi acutizate la final de an.

Nici la Ambulanţa Oradea nu au fost semnalate cazuri deosebite şi număr de solicitări peste media obişnuită în această perioadă.

Număr mai mare de cazuri medicale a început să fie semnalat abia în 2 ianuarie, până la prânz circa 100 de oameni ajungând la UPU Oradea, cu afecţiuni diferite, dar nu extreme.

O.S0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !