Bihorenii nu mai vor la tratament, nici măcar la Felix

De Dan Birta
4Comentarii
Mai sunt bilete de tratament la Băile Felix şi 1 Mai
Mai sunt bilete de tratament la Băile Felix şi 1 Mai - © FOTO: D.B.
Casa Judeţeană de Pensii Bihor mai dispune de 109 bilete de tratament, din care 71 la Băile Felix şi 23 la Băile 1 Mai.


Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor nu-şi poate valorifica biletele de tratament nici în această perioadă de vară târzie. Chiar dacă multe dintre acestea sunt în bazele de tratament din Băile Felix şi Băile 1 Mai şi nu se pune problema transportului prea scump.

Potrivit informaţiilor primite de la CJP Bihor, mai sunt disponibile 109 bilete de tratament pentru seria 15, cu începere din data de 28 septembrie.

Astfel, 71 de bilete sunt pentru Băile Felix, 23 pentru Băile 1 Mai, cinci pentru Olăneşti, patru pentru Lacu Sărat, un loc pentru Amara şi un loc pentru Căciulata.

Persoanele interesate de unul se vor prezenta la sediul instituţiei, cu actul de identitate (original şi copie); biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formular unic cu regim special, eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie); cupon pentru plata pensiei aferentă lunii august 2018 (copie şi original).

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor