Bihorenii pot dona 2% „Pentru Viaţă!”

1Comentariu
Bihorenii pot dona 2% „Pentru Viaţă!”
Bihorenii au acum posibilitatea să îi ajute şi pe salvatorii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor.

Bihorenii care doresc să îi ajute pe cei care ajută orice bihorean ajuns la ananghie cu sănătatea, fie prin accidente sau incidente medicale, fie sărac, fie bogat sau fără adăpost şi cu probleme de sănătate diverse pot acum să direcţioneze procentul de 2% din impozitul pe veniturile pe care le-a obţinut anul trecut către fundaţia Serviciului Judeţean de AmbulanţăBihor . În caz că acest procent nu este direcţionat către nicio entitate nonprofit, suma aferentă rămâne oricum statului.

Şi la substaţii

Prin direcţionarea procentului de 2% din impozit către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor, prin fundaţia înfiinţată „Pentru Viaţă”, bihorenii au posibilitatea de a sprijini implementarea măsurilor de prim ajutor în rândul populaţiei, perfecţionarea profesională a cadrelor medicale din prespital, precum şi achiziţionarea de echipament medical de ultimă generaţie, atât de necesar pentru un act medical de calitate. Formularele necesare pentru direcţionarea acestui procent se pot descărca de pe site-ul Ambulanţei Bihor: www.ambulantabihor.ro. Fişele completate se pot depune direct la Direcţia de Finanţe sau la sediul Ambulanţei Bihor (str. Snagovului nr. 2) sau la substaţiile din judeţ.
Otilia Şandor1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor