Bihorenii preferă pensiunile de sărbători

1Comentariu
BIHOR – În ultimii doi ani, bihorenii care aleg să-şi petreacă sărbătorile într-o staţiunea montană sau balneară din judeţ aleg mai mult pensiunile. În acest an, preţurile pe care le practică proprietarii de pensiuni, la pachetele de sărbători, ajung, în medie, la 1,7 milioane de lei vechi, pe persoană, pe zi.

Cele mai căutate locuri pentru petrecerea sărbătorilor au fost Stâna de Vale şi Arieşeni. La Stâna de Vale, locurile disponibile pentru Revelion au fost ocupate încă din luna mai. La Arieşeni, din luna septembrie nu mai sunt locuri pentru sărbători. „Am căutat acum locuri însă nu am găsit nici la 20 de kilometri de părtie. Totul a fost ocupat”, a declarat Maria Maria, preşedintele ANTREC Bihor. Acest lucru poate fi pus şi pe seama faptului că cele două staţiuni sunt singurele din această zonă care au pârtie de schi.

Revelioan la Boga şi Hidişel

O altă locaţie căutată, atât de români cât şi de străini este Satul de Vacanţă Boga. Accesul spre sat este însă foarte dificil din cauza drumului prost. Însă Consiliul Judeţean Bihor a alocat deja banii necesari pentru modernizarea drumului. Potrivit preşedintelui ANTREC aici mai sunt încă locuri disponibile. Astfel, la o pensiune de trei margarete, cu 42 de locuri de cazare şi 48 de locuri în restaurant, cinci nopţi şi şase zile, pensiune completă, masă în noaptea de Revelion şi masă în data de 1 ianuarie, camerele nu au acces direct la baie, preţul este de 300 de euro pe pachet, pe persoană.

Tot în Boga, la o pensiune cu 11 locuri disponibile, 3 nopţi de cazar, pensiune completă, preţul este de 200 de euro pe persoană.  O altă ofertă cu patru nopţi de cazare, pensiune completă, masă de Revelion şi masă festivă în data de 1 ianuarie este 250 de euro pe pachet, pe persoană. Pe Valea Hidişelului, tot la pensiune, un pachet cu patru zile cazare şi pensiune completă se ridică la 520 de RON.

Cristian Horgos1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor