Bihorul, fără premii de excelenţă

Bihorul, fără premii de excelenţă
Pentru prima data în România au fost premiati specialistii în administratie si principalele proiecte sustinute de aceasta. Premiile de excelenta în adiminstratie au fost acordate de portalul www.administratie.ro si Primaria Brasov.

La eveniment au participat aproximativ 200 de ministri, primari, prefecti si presedinti de consilii judetene. Premiile au fost acordate în urma voturilor primite online. Nici macat unul


Au fost acordate 50 de premii pentru cel mai activ ministru, primar, prefect, presedinte de consiliu judetean, pentru transparenta în activitate, pentru cea mai buna imagine publica, cele mai atractive programe, pentru evenimentul anului în administratie publica, cel mai curat oras, pentru rolul jucat în europenizarea României si al administratiei publice. La decernarea premiilor Bihorul a fost reprezentat de prefectul Ilie Bolojan si de directorul Directiei Administratie Publica din Consiliul Judetean, Gheorghe Tont.

Prefectul Ilie Bolojan s-a abtinut sa comenteze daca Bihorul putea emite sau nu pretentii la vreun premiu. „Astea au fost premiile. Sunt judete ca Aradul, Timisul care au luat premii la mai multe categorii. Pentru cine vrea sa compare, sunt termeni de comparatie”, s-a marginit sa declare prefectul.

Bursasiu Veronica