Bilant 2010 la LPS Bihorul

1Comentariu
Bilant 2010 la LPS Bihorul
Liceul cu Program Sportiv Bihorul şi-a făcut bilanţul pe anul 2010 într-o confereinţă de presă.

Au fost prezenţi directorul Dan Matei, directorul adjunct pe probleme sportive Lucian Stance, directorul adjunct pentru activităţi teoretice Roland Bocoi şi profesoara Georgeta Susa, şefa de catedră la învăţământul primar. „Sper să avem un an cel puţin la fel de bun precum a fost cel care a trecut. Suntem o şcoală dinamică, în ascensiune permanentă, în care se fac investiţii in fiecare an. Vrem calitate în învăţământ şi în procesul de instruire sportivă”, a deschis discuţia Dan Matei.

Profesoara Georgeta Susa şi directorul adjunct Roland Bocoi au prezentat activităţile extra-sportive în care au fost angrenaţi elevii şcolii. Proiectele derulate au mers de la acţiuni de donare de sânge, cultural-artistice, de mediu, sănătate, voluntariat şi caritabile.
Judo-ul e la putere

Prezentarea părţii sportive i-a revenit lui Lucian Stance. „În 2010 s-a finalizat terenul sintetic mare realizat în urma unui parteneriat public privat cu domnul Spiridon Baltsavias. De asemenea au început lucrările la două terenuri de tenis, unul cu zgură şi altul sintetic, şi se află în construcţie terenul sintetic acoperit. Într-un an de criză s-au făcut investiţii serioase”.
Directorul adjunct a precizat că sportivilor le-au fost asigurate cantonamente la Băile Felix, Arieşeni sau în Austria, iar condiţiile create au dus la bilanţul bun de medalii cucerite în 2010.
Secţiile care au cucerit cele 95 de medalii sunt: judo – 51, atletism – 23, lupte greco-romane – 10, baschet – 4, lupte libere – 4, scrimă – 3.

Directorul Dan Matei a anunţat că în acest an se preconizează înfiinţarea a încă două secţii, una de înot şi una de tenis de câmp. „Copiii din clasele I-IV sunt prinşi într-un program de înot. Sunt duşi la bazin cu microbuzul şi timp de o oră fac înot, totul fiind gratuit. De asemenea, dorim ca în acest an să modernizăm şi să armonizăm unele secţii”.

T.B.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor