Bilant la Integra

Bilant la Integra
La sfârsit de an, Asociatia Integra România si-a facut bilantul. Înfiintatã în 2000, Integra a sãrbãtorit în acest an cinci ani de existentã. „Misiunea noastrã este de a sprijini si oferi acces la oportunitãti economice si sociale persoanelor defavorizate si micilor intreprinzãtori”, a declarat Florica Chereches, director executiv.

Programe în 2005

Integra a derulat în 2005 sase programe: Micro-creditare pentru intreprinzãtorii din zona urbanã si ruralã; Seminar de protectia muncii; Curs de limba englezã; Seminarii despre beneficiile consultantei; Seminar „Tehnici de vânzare” si Programul „Acces”. Prin ultimul s-a încercat sprijinirea intreprinzãtorilor în gãsirea de noi piete de desfacere pentru produsele lor.

În date statistice, activitatea Integra este reflectatã în 2005 prin: 141 de persoane instruite la diferite cursuri; 110 împrumuturi în valoare de 373.000 USD acordate; 2.621 de locuri de muncã create si sustinute; 182 de afaceri create; 304 afaceri sustinute si 5.713 beneficiari indirecti ai creditelor acordate.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !