Bilanţ la penitenciar

Bilanţ la penitenciar
ORADEA - La fel ca orice instituţie, la început de an şi Penitenciarul Oradea şi-a făcut bilanţul activităţii pe anul 2007.

Şedinţa de bilanţ a avut loc vineri, în sala de festivităţi a unităţii, printre cei prezenţi numărându-se şi delegatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Florin Stanciu, director al Corpului de Control şi Inspecţie Penitenciară, precum şi invitaţii Marinela Crişan, vicepreşedinte al Curţii de Apel Oradea şi Liviu Popa, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Astfel potrivit bilanţului anul trecut în medie 54 de deţinuţi aflaţi în regim deschis, au muncit zilnic, în exteriorul locului de deţinere fără supraveghere în şase puncte de lucru. De asemenea, în 2007 s-au înregistrat două accidente rutiere în care a fost implicată autospeciala penitenciarului, destinată transferului, primul produs în localitatea Dej şi cel de-al doilea la ieşirea din localitatea Unirea, în condiţiile în care au fost transferate un număr de 767 persoane private de libertate.

De asemenea, în 2007 au fost distribuite către persoanele private de libertate, un număr de 19.962 de scrisori.

Au fost acordate un număr de 11.110 vizite şi au fost efectuate 251.497 convorbiri telefonice. Bugetul repartizat Penitenciarului Oradea în anul 2007, se ridică la suma de 15.716.745 lei, în care subvenţiile de la stat au reprezentat 14.077.214 lei, iar veniturile proprii 1.639.631 lei.

„Bilanţul activităţilor derulate de personalul Penitenciarului Oradea, pe parcursul anului 2007 a fost ilustrat de directorul unităţii, d-l Ioan Ilea, după care au luat cuvântul mai mulţi ofiţeri cu funcţii de conducere şi judecătorul delegat al penitenciarului, domnişoara Cristina Ţoţu, cei din urmă exprimându-şi opinia cu privire la unele neajunsuri dar şi soluţii de îmbunătăţire a îndeplinirii sarcinilor de serviciu”, precizează subinspectorul şef Gabriel Ţica, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !