Bilanţ pozitiv în anul 2006

CARANSEBEŞ – „Consider că anul 2006 a fost un an greu, cu multe eforturi, dar cred că a meritat: acest an a fost cel mai productiv an post-revoluţionar pentru Caransebeş”.

Astfel caracterizează primarul Ion Marcel Vela anul 2006, din punctul de vedere al administraţiei locale. Fireşte, edilul şef al municipiului ne-a oferit şi argumente pentru faptul că acesta a fost cel mai bun an pentru Caransebeş, după 1989.

În anul 2006 s-a înregistrat cel mai mare buget local şi au fost obţinute cele mai multe fonduri guvernamentale. De asemenea, a fost pentru prima oară când guvernul României a alocat ceva concret municipiului 😮 parte din patrimoniul fostelor unităţi militare, încredinţat municipalităţii în luna ianuarie.

„Tot în acest an am reuşit, prin forţe proprii, să accesăm fonduri pentru derularea unor proiecte importante”, a precizat Ion Marcel Vela. La capitolul realizări pe anul încheiat, se mai adaugă numeroasele lucrări edilitare care au schimbat în bine imaginea oraşului: amenajări de piaţete, fântâni ornamentale, monumente sau reabilitarea iluminatului public.

Nu în ultimul rând, faptul că şi în acest an s-a reuşit împodobirea spectaculoasă a oraşului de sărbători constituie o „bilă albă” pentru 2006.

Iulius Pîrvu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase