Bilant si obiective la AJOFM Bihor

Bilant si obiective la AJOFM Bihor
Conducerea Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Muncã (AJOFM) Bihor si-a prezentat bilantul pe 2005 si obiectivele pe 2006. Paradoxal, dar agentia bihoreanã, se plânge cã pe anul în curs i-au fost alocate prea multe fonduri.

Neutilizarea acestora în întregime a contat mult la neîndeplinirea unor indicatori. Acest lucru a fãcut ca AJOFM Bihor, în urma analizei tuturor indicatorilor, sã primeascã nota 8,97, la doar trei sutimi de nota 9, ceea ce ar fi însemnat „foarte bine”. „Nerealizãri de plan la AJOFM Bihor au fost la capitolul indicatorilor economici. Cu alte cuvinte nu am reusit sã cheltuim toti banii alocati. Din pãcate, cu toate cã Bihorul este mereu pe primele locuri la rata somajului nu se tine seama de sumele alocate. Anul acesta am fost nevoiti sã disponibilizãm trei miliarde de lei”, ne-a informat Luminita Heredea, director la Directia Buget din AJOFM Bihor.

Conducerea agentiei este hotãrâtã ca în luna ianuarie, când se va stabili bugetul, sã negocieze la sânge cu agentia nationalã. „Nu vom accepta un buget stimulativ pe motiv cã pe parcurs se va modifica”, a precizat Dorel Drãghici, directorul executiv al agentiei.

Obiective

Unul dintre principalele obiective ale AJOFM Bihor pe anul 2006 este îmbunãtãtirea pozitiei si încadrarea între primele zece agentii din tarã. „Va fi foarte dificil, pentru cã suntem judetul cu cea mai micã ratã a somajului. Dar nu imposibil”, este de pãrere Drãghici.

Obtinerea Certificatului ISO 9001 – certificatul de calitate al managementului, acordat de Comisia Europeanã, prin care agentia respectivã este consideratã compatibilã cu agentiile similare din Europa este, de asemenea, un obiectiv foarte important al AJOFM Bihor.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !