Bilete de tratament la Buziaş, Covasna, Băile 1 Mai, Geoagiu şi Moneasa

De Dan Birta
Bilete de tratament la Buziaş, Covasna, Băile 1 Mai, Geoagiu şi Moneasa
Casei Judeţene de Pensii (CJP) Bihor i-au fost repartizate 96 bilete de tratament pentru seria a doua, începând cu data de 25.03.2017, pentru următoarele staţiuni: Buziaş, Covasna, Băile 1 Mai, Geoagiu şi Moneasa.

Biletele se pot ridica de la sediul instituţiei, zilnic, de luni până joi între orele 8:00-14:00, iar vineri între orele 8:00-13:00, până în data de 22 martie, ora 14:00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 23 martie, ora 8:00.

„Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular, prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, informează Carmen Polman, directorul CJP Bihor.

Bilete disponibile

Pe de altă parte, persoanele interesate mai pot depune cereri pentru bilete de tratament seria a doua, cu începere din 25.03.2017, pentru staţiunile Moneasa, Buziaş şi Geoagiu. Pentru Moneasa, staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului nervos, mai sunt nouă locuri. Pentru Buziaş, staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare, sunt patru locuri, iar pentru Geoagiu – staţiune recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului nervos – mai sunt două locuri. „Persoanele interesate se vor prezenta la sediul instituţiei, de luni până joi între orele 8:00-14:00, iar vineri între orele 8:00-13:00, cu următoarele documente: actul de identitate (original+copie); biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formular unic cu regim special, eliberat de medicul de specialitate (copie) şi cupon pentru plata pensiei (copie + original)”, a precizat Carmen Polman.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !